dilluns, 25 de febrer del 2013

#26F, A L’EDUCACIÓ TOTHOM DE GROC !!!


Benvolgudes famílies:
El Govern català ha tornat a reiterar la voluntat d’aplicar un seguit de noves retallades salarials i continuar degradant les condicions laborals dels empleats públics.
L'Administració manté la proposta de retallar 740 milions d'euros en la partida de personal dels serveis públic. Això equivaldria una nova retallada salarial de més d'un 7% i suprimir fins a 10.000 llocs de treball de personal interí.
Davant aquesta pretensió:
  • No acceptem cap retallada ni en ocupació ni en salaris. La "racionalització" que el Govern ha aplicat ha conduït a la supressió de més de 7.000 llocs de treball en només dos anys. La pèrdua de poder adquisitiu supera el 25%.
  • Denunciem que els treballadors i les treballadores públics no som la seva font de finançament ni el banc de l’Administració. No pot treure’ns els nostres diners quan al Govern li convingui.

  • Exigim l’aplicació de mesures alternatives a les retallades (Reducció del 15% dels alts càrrecs i assessors polítics, salaris màxims de 5.000 €, supressió de despeses protocol·làries i de campanyes institucionals...)

Demà dimarts 26 de febrer es reuneix el Consell Executiu de la Generalitat, on volen aprovar aquestes brutals retallades: hem d'impedir-ho! Hem de portar a cada centre la mobilització i expressar el nostre rebuig:
#26F, A L’EDUCACIÓ TOTHOM DE GROC !!!
JA N'HI HA PROU!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada