dijous, 21 de novembre de 2013

Aturem els pressupostos antisocials!El MUCE convoca a la comunitat educativa a participar en la  Manifestació unitària, de diumenge 24 de novembre a les 12h. a Passeig de Gràcia/Mallorca, punt de trobada del bloc groc d’Educació  

Els moviments socials  i la majoria de les organitzacions sindicals sortiran al carrer aquest 24 de novembre en una gran mobilització de protesta  contra els pressupostos antisocials presentats des del Govern català i central.

I és que ambdós projectes pressupostaris estan marcats per l'austeritat social que respon a l’ofec financer aplicat des de la Moncloa, però que replica les mateixes polítiques neoliberals que imperen a Madrid i a Brussel·les: accepta com a prioritat el pagament d’un deute financer d’usura, afavoreix lobbys privats i multinacionals, provocant una enorme agressió al poder adquisitiu de les pensions i del futur del sistema,  i traslladant les retallades a la funció pública i als serveis que haurien de ser la primera garantia de cohesió social. Per això reclamem uns pressupostos de l’Estat i de Catalunya que siguin de caire social i no continguin mes retallades en sanitat, educació i serveis socials.

Les entitats integrants del Marc Unitari de la Comunitat Educativa - MUCE - convoca juntament a moltes organitzacions socials manifestacions a Barcelona i Girona el diumenge 24 de novembre, a Tarragona i Lleida el dissabte 23 i a Tortosa el divendres 22.

Destacar que aquestes mobilitzacions seran promogudes per un ventall ampli d'organitzacions i entitats, com el Marc unitari de la comunitat educativa -MUCE- , les entitats veïnals CONFAVC i FAVB, la Marea Roja de la cultura i expressions dels feminismes plurals de Ca la Dona;  a entitats com SOS Racisme, la PAH, l'Assemblea d’aturats/aturades, la Campanya per una Renda Garantida de Ciutadania, els i les “Iaioflautes”, la plataforma “Juntes Podem” i “Front Cívic”, el “Procés Constituent”, la Xarxa d’Economia Solidària, entre moltes d'altres.

Manifestació 24 de novembre:
Aturarem els pressupostos antisocials amb la força de tots i totes. 
Participeu¡¡¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada